Logo Funderingstechniek Heeg BV Logo Funderingstechniek Heeg BV mobile

Stalen buispalen heien

Funderingstechniek Heeg BV heeft een jarenlange ervaring met het heien van stalen buispalen. Met modern materieel en bekwame specialisten garanderen wij stalen buispaal heiwerk van hoge kwaliteit!

Stalen buispaal heiwerken

De stalen buispalen zijn een trillingsvrij en geluidsarm paalsysteem. Hierdoor is het uitermate geschikt als funderingspaal voor de uitbouw van woningen, fundaties onder dak, renovatie van gebouwen en machine fundaties. De machines voor het heien van stalen buispalen zijn bovendien elektrisch aangedreven waardoor er geen inpandige uitstoot van uitlaatgassen plaatsvindt. De stalen buispalen worden op de genodigde diepte in de grond geheid. Vervolgens worden de stalen buispalen op de juiste hoogte afgesneden en volgepompt met beton. Afsluitend komt er een wapeningsnet bovenin.

Afmetingen van stalen buispalen

De stalen buispalen worden op de genodigde diepte in de grond geheid. Vervolgens worden de stalen buispalen op de juiste hoogte afgesneden en volgepompt met beton. Afsluitend komt er een wapeningsnet bovenin. Bij Funderingstechniek Heeg brengen we de stalen buispalen aan in verschillende diameters. De afmetingen van de stalen buispalen variëren vanaf 168 millimeter tot ± 406 millimeter. De meest gangbare afmetingen zitten tussen de 168 en 219 millimeter. 

Machine voor stalen buispalen

Afhankelijk van de ruimte, ondergrond en het gewicht van de buispalen wordt er gebruik gemaakt van een valgewicht tussen 400 en 2500 kilo. Gelukkig beschikken we bij Funderingstechniek Heeg over een breed machinepark voor het heien van stalen buispalen!  De kleinste machine is 80 centimeter breed en 1 meter 80 hoog. Deze machine kan in principe door een loopdeur naar binnen. De zwaardere machine is 2 meter breed en 2,50 meter hoog. Deze is uitermate geschikt voor de zwaardere palen. 

Neem gerust contact op

Bent u op zoek naar een gerichte prijs, meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op! Funderingstechniek Heeg is al meer dan 10 jaar actief in het vak en kan voor het heien van stalen buispalen een oplossing op maat bieden.