Logo Funderingstechniek Heeg BV Logo Funderingstechniek Heeg BV mobile

Houten palen

Funderingstechniek Heeg BV is met meer dan 10 jaar ervaring specialist in heien van houten palen. Met modern materieel en bekwame specialisten garanderen wij houten palen heiwerk van hoge kwaliteit!

Fundering houten palen

De houten heipalen zijn een alternatieve heipaal voor prefab betonpalen en stalen buispalen. Afhankelijk van de locatie, ondergrond en het bodemonderzoek kan dit paalsysteem de best passende oplossing zijn voor fundering. Bij de houten heipalen is er sprake van een ruim toepassingsgebied. Hierbij valt te denken aan relatief licht en/of tijdelijke constructies. Qua gewicht zijn de palen namelijk vele malen lichter dan de prefab betonpalen en de stalen buispalen. In verband met de duurzaamheid van het hout en de aansluiting met de bovenliggende constructie wordt de houten heipaal voorzien van een betonnen opzetter, waarbij de houten paalkop tot onder de grondwaterstand wordt weggeleid.

Heiwerk met houten palen

De prijzen voor het heien van houten palen variëren. Dit is afhankelijk van de locatie, de lengte, diameter en het gewicht van de paal. Wilt u een gerichte prijs ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Funderingstechniek Heeg is al meer dan 10 jaar actief in het vak en kan voor het heien van houten palen een oplossing op maat bieden!