Logo Funderingstechniek Heeg BV Logo Funderingstechniek Heeg BV mobile

Houten palen

De houten paal is een alternatieve heipaal voor prefab betonpalen en stalen buispalen. Afhankelijk van de locatie, ondergrond en het bodemonderzoek kan dit paalsysteem de best passende oplossing zijn voor fundering. Met bekwame specialisten, modern materieel en uitgebreide kennis is Funderingstechniek Heeg gespecialiseerd in het heien van houten palen!

Fundering van houten palen

Bij de houten heipalen is er sprake van een ruim toepassingsgebied. Hierbij valt te denken aan relatief licht en/of tijdelijke constructies. Qua gewicht zijn de palen nameljijk vele malen lichter dan de prefab betonpalen en de stalen buispalen. In verband met de duurzaamheid van het hout en de aansluiting met de bovenliggende constructie wordt de houten heipaal voorzien van een betonnen opzetter, waarbij de houten paalkop tot onder de grondwaterstand wordt weggeheid.

Prijs

De prijzen voor het heien van houten palen variëren. Dit is afhankelijk van de locatie, de lengte, diameter en het gewicht van de paal. Wilt u een gerichte prijs ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Bent u op zoek naar meer informatie of advies? Funderingstechniek Heeg is al meer dan 10 jaar actief in het vak en is bekend met alle soorten heisituaties. Voor elke situatie bieden wij een oplossing op maat. Aan de hand van uw specifieke wensen maken wij een vrijblijvende offerte voor het heien van houten palen!