Materieel

Funderingstechniek Heeg werkt uitsluitend met professionele, betrouwbare en hoogwaardige machines. Hieronder vindt u een overzicht van het materiaal dat wij gebruiken:

Junttan PM 20

Voor het heien van prefab betonpalen gebruiken wij 2 Junttan PM 20 heistellingen. Deze machines zijn speciaal ontwikkeld voor het heien van palen tot een lengte van ongeveer 22 meter. De Junttan PM 20 is een zogenaamde 'vouwmachine'; hij wordt namelijk in opgevouwen toestand getransporteerd. Het opbouwen vergt weinig tijd.

Vermeer HL 2500

De Vermeer HL 2500 midiheistelling is door zijn compacte afmeting toepasbaar voor heiwerk van zowel prefabpalen (max. 8,00 meter) en stalenbuispalen op moeilijk te bereiken plaatsen.

Miniheistelling

Voor de stalen buispalen hebben wij een miniheistelling met een transportbreedte van 80 centimeter, een transportlengte van 325 centimeter en een transporthoogte van 180 centimeter. De minimale werkhoogte van deze machine is 250 centimeter. Met de miniheistelling kunnen palen met een doorsnede van 168 millimeter, 219 millimeter en 273 millimeter worden geheid. De maximale lengte van de palen is 20 meter.