Wat wij voor u kunnen betekenen

Heien is onze specialiteit. Op doeltreffende en betrouwbare wijze leggen wij de basis voor ieder bouwproject; of het nu gaat om een woning, bedrijfspand, opslagruimte of winkel.

Traditionele prefab betonpalen

Prefab betonpalen worden erg vaak gebruikt bij funderingen en zijn verkrijgbaar in vele gestandaardiseerde doorsneden. In de fabriek worden de palen geproduceerd volgens de gewenste specificaties. Uiteraard voldoen de palen aan de geldende voorwaarden. Voor het heien van de palen is een heistelling nodig. Funderingstechniek Heeg BV beschikt over een heistelling die de palen tot maximaal 22 meter kan heien. Ook de levering van de palen en het koppensnellen, waarbij het beton aan de bovenzijde van de paal wordt verwijderd, behoort tot onze diensten.

Stalen buispalen

Stalen buispalen worden gebruikt voor heiwerk in beperkte ruimtes. Denk hierbij aan de fundering van bijvoorbeeld serres of tuinhuisjes. Maar ook onder daken of als machinefundatie worden stalen buispalen ingezet. Wij beschikken over een miniheistelling die palen tot een lengte van 20 meter kan heien.