Funderingstechniek Heeg BV

Funderingstechniek Heeg BV is gespecialiseerd in het heien van stalen buispalen en prefab betonpalen. Het bedrijf is opgericht in 2006; het jaar dat Roberto en Leon Altenburg besloten zich samen te gaan richten op hoogwaardige funderingswerkzaamheden. Vanuit Osingahuizen, een buurtschap van het Friese dorp Heeg, wordt met gemiddeld 7 personen gewerkt aan doeltreffende, betrouwbare en verantwoorde funderingsoplossingen. In februari 2009 ontvangt Funderingstechniek Heeg BV de officiële VCA-certificering.

Specialist op funderingsgebied

Bekwame specialisten, modern materieel, uitgebreide kennis en ruime ervaring zorgen voor oplossingen van een hoge kwaliteit. Onze persoonlijke benadering, ons doeltreffende werkwijze en ons probleemoplossend vermogen maken Funderingstechniek Heeg BV tot een innovatieve specialist op funderingsgebied.

Van alle markten thuis

Funderingstechniek Heeg BV werkt voornamelijk voor aannemers en bouwbedrijven. Maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Wij hebben oog voor de modernste technieken en toepassingen en leggen de basis voor ieder bouwproject. Van woningen tot kantoren en van recreatiegebouwen tot opslagruimtes; wij zijn van alle markten thuis.